Wednesday, 30 June 2021

Jana Income Online dari Rumah tanpa Modal | Lydia Aramina

Musim pandemik ini ramai yang terkesan. Ada yang hilang punca pendapatan dan diberhentikan kerja. Hari demi hari semakin banyak perniagaan di Malaysia gulung tikar lebih-lebih lagi perniagaan kecik.

Yang terbaru kafe tertua di Malaysia yang berusia 99 tahun, The Coliseum Cafe di Jalan Tar KL telah pun ditutup untuk selama-lamanya disebabkan terjejas daripada PKP 1.0 dan sampai sekarang. 

Bukan untuk menakutkan tetapi ini realiti yang harus kita terima bahawa Covid ini sangatlah memberi impak bukan sehaja kesihatan kita malah ekonomi negara kita juga.


Untuk perkongsian kali ini, Lydia nak kongsikan cara bagaimana anda boleh jana pendapatan pada musim pandemik ini dengan hanya dari rumah sahaja.

Antara yang boleh Lydia kongsikan adalah seperti berikut:-

1. Buat Dropship

2.. Jual Makanan Secara Online

3. Manfaatkan hobi

4. Business Online dengan Shaklee

Macam Lydia sendiri, Lydia buat dengan Business Shaklee secara online. Konsepnya lebih kurang seperti Dropship juga.


1. Sistem yang sangat teratur

Macam dalam team Lydia sekarang, upline/master kami ada sediakan sistem order online melalui Google Form. Selain itu Shaklee juga ada webiste untuk membuat pesanan. Jadi jika Lydia ada dapat tempahan dari pembeli, Lydia cuma perlu buat order sama ada melalui upline Lydia atau di website Shaklee sendiri. Urusan pembungkusan dan penghantaran mereka yang akan uruskan.

2. Mempunyai group support dari segi bahan marketing, ilmu business dan group aktif.


3. Sistem yang sangat mudah dan banyak melancarkan urusan Lydia. Semuanya dibuat secara online hanya dari rumah. Tambah lagi PKP ini tak boleh nak keluar selalukan. Kat sini kita tidak perlu risaukan hal penghantaran.


4. Modal rendah

Modal sangat rendah, anda hanya perlu membayar RM35 untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee. Anda tidak perlu modal untuk dapatkan stok kerana adanya sistem order melalui website Shaklee ataupun upline kami. 


5. Produk tak bermusim

Produk Shaklee tiada musim, orang sentiasa cari lebih-lebih lagi musim pandemik ini kerana orang nak sihat supaya tak mudah jatuh sakit memandangkan hospital penuh dengan pesakit covid, jadi kita kena sihat sentiasa. Pemintaan paling tinggi ialah supplement Vitamin C Shaklee untuk tingkatkan imun badan.


Bawah ini adalah anggaran bonus/komisen yang anda akan dapat, bermula dari 5% sehinggalah 21%. Belum lagi tambah dengan untung runcit. Bonus ini bergantung dengan sale setiap bulan. Setiap bulan pada 14hb, Shaklee akan bayar bonus ke akaun bank masing-masing. Mudahkan business Shaklee ini. Bagi yang berminat untuk menambah income waktu PKP ini bolehlah cuba. Ada banyak jenis business online tanpa modal di luar sana. Janji kita rajin dan bersungguh-sungguh nak buat. 

Untuk anda yang ingin mencuba business / dropship Shaklee, boleh terus hubungi Lydia ya. Lydia sedia membantu. Klik sahaja gambar di bawah untuk pautan Whatsapp. 0 comments:

Post a Comment