Monday, 19 July 2021

Keistimewaan Shaklee | Lydia Aramina

Keistimewaan Shaklee

Dalam membina legasi inovasi dan sainsnya, falsafah Living in Harmony with Nature® adalah tunjang kepada semua yang Shaklee lakukan.

Shaklee komited untuk membuat produk dari bahan semula jadi yang asli.

  • Produk yang bebas daripada bahan tiruan dan bahan kimia yang berbahaya.
  • Produk yang mematuhi standard keselamatan tertinggi.
  • Produk yang lembut pada persekitaran.
  • Setiap satu daripada produk kami adalah bebas gluten.
  • Produk yang tidak pernah melakukan ujian ke atas haiwan dan bebas dari penganiayaan.

Dari produk nutrisi dan kecantikan yang terbukti secara saintifik hingga ke kemampanan alam sekitar, Shaklee telah membantu berjuta-juta orang hidup lebih sihat, lebih muda dan lebih puas dengan kehidupan. Selamat. Terbukti. Berkesan.


Keistimewaan Shaklee
1. SELAMAT

Komitmen Jangka Panjang Shaklee untuk Ketulenan, Keselamatan Dan Keberkesanan.


Di Shaklee, kami memusatkan perhatian kepada kualiti setiap produk kami. Walaupun pengeluar menjalankan ujian ini, apabila produk ini dihantar ke Shaklee, kami menjalankan ujian bebas kami sendiri. Shaklee mengendalikan lebih 100,000 ujian kawalan kualiti setiap tahun untuk memastikan kualiti dan potensi produk kami kepada anda.

  • Ketulenan dan keselamatan terjamin - 350 ujian ke atas setiap bahan botani baru untuk pencemaran yang berbahaya, racun perosak dan sisa lain.
  • Kualiti dan kemujaradan terjamin - lebih dari 100,000 jumlah ujian kawalan kualiti setiap tahun yang dilakukan oleh Shaklee
  • Organik - lebih dari 3 kali ganda 300 ujian terhadap racun perosak dari yang diperlukan oleh pharmacopeia Amerika syarikat

2. TERBUKTI

Formula unik kami EKSLUSIF TERSEDIA dari Shaklee.


Produk kami disokong oleh lebih daripada 100 paten dan yang sedang dipaten. Shaklee mempunyai lebih daripada 135 kajian klinikal, kertas saintifik, dan pembentangan, termasuk Kajian Landmark dan Kajian Telomere.

Lawati healthresource.shaklee.com untuk keseluruhan kompendium penyelidikan yang ditaja oleh Shaklee.


3. BERKESAN

Atlet yang dikuasakan oleh Shaklee telah memenangi 137 pingat emas, perak, dan gangsa dalam perlawanan. Produk Shaklee memberikan perbezaan dalam kehidupan berjuta-juta orang, dari atlet pasukan prestasi tulen kelas dunia Shaklee sehinggalah ke angkasawan NASA dan ia terbukti oleh orang seperti anda dan saya.
0 comments:

Post a Comment